Zagreb, Ružmarinka 17 - Tel.: 01 / 23 04 029 - Fax: 01 / 23 18 442 - e-mail: amk.maksimir@zg.t-com.hr

ČLANSTVO

Autoklub Maksimir
Ružmarinka 17, 10000 Zagreb
Tel. 01/ 23 18 442, 23 04 029,
23 69 951, 099 8139 018
E-mail: ak.maksimir@email.ht.hr

Radno vrijeme

Pon.-pet. 8.00 - 16.00 sati

 

ČLANSKA AUTORADIONICA

Barutanski jarak 83
Narudžbe za radionu 8.00 - 16.00 sati na tel: 23 18 442, 23 04 029, 099 81 39 018
E-mail: ak.maksimir@email.ht.hr

Radno vrijeme radione :

Pon. - pet. 9.00 - 17.00 sati

 

GDJE SMO?

VRIJEME

STANJE NA CESTAMA

Godišnja doba u automobilu – jesen, zima


ZIMSKA KONTROLA SVIH TEKUĆINA

Prije smrzavice – obvezna kontrola svih tekućina koje se nalaze u automobilu.
Zbog čega?

 

Opširnije…

23/02/2015

ZIMI PUNI SPREMNIK GORIVA

Zima je jedino godišnje doba u kojem je upitna stalna i redovita opskrba benzinskih postaja svježim gorivom. Zbog zameta i neprohodnih cesta stvaraju se i zastoji, kolone vozila, koje se s mjesta ne miču satima. Opširnije…

23/02/2015

VJETROBRANU ZIMSKA ODJEĆA

Mukotrpno je jutarnje skidanje leda i snijega s vjetrobranskog stakla. Kemijska industrija izradila je sredstva koja rastvaraju led (i to u obliku tekućine ili spreja), a proizvođači dodatne opreme ponudili su strujne odleđivače koji se uključuju na 12 V. Opširnije…

23/02/2015

U MAGLI NE „JAŠITE“ BIJELU LINIJU

Magla uzima vidljivost, a kad je izuzetno gusta  potpuno je oduzima. Tada se vrlo lako gubi osjećaj za brzinu vožnje i razmak među vozilima. Kod toga (za osobnu sigurnost) valja voziti onom brzinom kod koje se vozilo može na vrijeme zaustaviti.

 

Opširnije…

23/02/2015

U JESEN VEĆE OPASNOSTI NA CESTAMA

Brojni mladi, neiskusni vozači, tek će ove jeseni stvarno iskusiti što znače mokre ceste, koje su osim toga na nekim mjestima i „garnirane“ jasno vidljivim ostacima motornog ulja. Opširnije…

23/02/2015

TRI PRAVILA ZA LAKO ZIMSKO POKRETANJE DIZELAŠA

Već se podrazumijeva samo po sebi da zimi nećete za pogon svojeg dizelaša koristiti gorivo iz ljetnjih rezervi, koje se rabi u tom godišnjem dobu. Opširnije…

23/02/2015