Zagreb, Ružmarinka 17 - Tel.: 01 / 23 04 029 - Fax: 01 / 23 18 442 - e-mail: amk.maksimir@zg.t-com.hr

ČLANSTVO

Autoklub Maksimir
Ružmarinka 17, 10000 Zagreb
Tel. 01/ 23 18 442, 23 04 029,
23 69 951, 099 8139 018
E-mail: ak.maksimir@email.ht.hr

Radno vrijeme

Pon.-pet. 8.00 - 16.00 sati

 

ČLANSKA AUTORADIONICA

Barutanski jarak 83
Narudžbe za radionu 8.00 - 16.00 sati na tel: 23 18 442, 23 04 029, 099 81 39 018
E-mail: ak.maksimir@email.ht.hr

Radno vrijeme radione :

Pon. - pet. 9.00 - 17.00 sati

 

GDJE SMO?

VRIJEME

STANJE NA CESTAMA

POLITIKA PRIVATNOSTI- ZAŠTITA PODATAKA


Auto klub Maksimir, Ružmarinka 17, Zagreb (u nastavku teksta: AK Maksimir) posvećuje veliku važnost zaštiti osobnih podataka, a ova Politika uređuje postupanje s Vašim osobnim podacima prilikom korištenja usluga AK Maksimir. Zaštitom podataka štite se sve informacije koje korisnici dostavljaju Vlasniku web stranice www.amk-maksimir.hr.

Osobni podatak je svaka informacija koja se odnosi na određenu fizičku osobu, odnosno, osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (ime i prezime, adresa stanovanja, e-mail adresa, broj telefona/mobitela i sl.).

Obrada znači svaki postupak ili skup postupaka koji se obavljaju na osobnim podacima ili na skupovima osobnih podataka, bilo automatiziranim bilo neautomatiziranim sredstvima kao što su prikupljanje, bilježenje, organizacija, strukturiranje, pohrana, prilagodba ili izmjena, pronalaženje, obavljanje uvida, uporaba, otkrivanje prijenosom, širenjem ili stavljanjem na raspolaganje na drugi način, usklađivanje ili kombiniranje, ograničavanje, brisanje ili uništavanje.

 

Koje podatke prikupljamo i na koji način?

 

Slanjem upita, ispunjavanjem prijave za sudjelovanje ili pristupanjem samoj stranici korisnik daje  suglasnost da AK Maksimir obrađuje njegove osobne podatke navedene u kontakt formi ili formi za prijavu, kao i podatke dostupne u procesu plaćanja usluge.

 

Kako koristimo Vaše osobne podatke?

 

Vaši osobni podaci koriste se u svrhu sklapanja ugovora, kao i u informativne svrhe.

AK Maksimir se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca upita niti ih bez vašeg dopuštenja prepuštati trećim osobama, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza.

AK Maksimir neće koristiti Vaše osobne podatke za bilo kakve druge promotivne aktivnosti.

 

Na koji način štitimo Vaše podatke?

 

AK Maksimir se obvezuje čuvati privatnost Vaših osobnih podataka, te će s istima postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, odnosno drugim primjenjivim propisima. Svi podaci o kupcima/korisnicima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

AK Maksimir se obvezuje pružati zaštitu Vaših osobnih podataka na način da prikuplja samo osnovne podatke koji su nužni za ispunjenje obveza. Podatke koji se pristupom na internetsku stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (IP adresa, ime domene, vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) AK Maksimir koristi isključivo radi ocjene posjećenosti internetske stranice i radi poboljšanja njezina sadržaja i funkcionalnosti.

Autoklub Maksimir s osobnim podacima postupa sukladno propisima koji uređuju područje zaštite osobnih podataka uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera, zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja.

 

Koje kolačiće i alate koristimo?

 

Koristimo alate pomoću kojih analiziramo korištenje web stranice AK Maksimir i prikupljamo informacije o Vašim navikama i aktivnostima čime bolje prepoznajemo Vaše potrebe u svrhu poboljšanja kvalitete ponude.

Ova web stranica koristi Google Analytics, uslugu web analize Google Inc. (“Google”). Google Analytics koristi tzv. „kolačiće“, tekstovne podatke, koji su pohranjeni na Vašem računalu i koji omogućuju analizu korištenja web stranice preko Vas. Informacije upotpunjene kolačićima o korištenju ove stranice (uklj. Vašu IP adresu, pri čemu za Vašu anonimnost pomoću „_anonymizeIp()“ zadnjih 8 znakova nije prikazano Google Analytics) se prenose na Google server i tamo pohranjuju. Google će koristiti ove informacije za ocjenu Vašeg korištenja stranice, sastavljanje izvještaja o aktivnostima web stranice za pokretača web stranice i za pribavljanje daljnjih usluga s korištenjemweb stranice i interneta. Google će proslijediti ove informacije trećoj strani dok god je to zakonski dopušteno ili dok god treća strana koristi ove podatke po nalogu Google-a. Google ni u kojem slučaju neće dovesti Vašu IP adresu uvezu s ostalim Google podacima.

Ova web stranica koristi Google Remarketing, službu Google-a za uključenje prikaza na internetu. Zbog te namjene su informacije o Vašem ponašanju pri surfanju anonimno skupljene tijekom posjeta naše web stranice i pohranjene pomoću tzv. “Cookie” tekst podataka na Vašem računalu. Na osnovi ovih informacija treći ponuđač, uklj. Google, spaja oglase na web stranicama na internetu.

Putem odgovarajućih postavki na svom računalu, pregledniku ili mobilnom uređaju moguće je odbiti ili izbrisati kolačiće i nastaviti koristiti web stranicu.

 

Prava korisnika, te način ostvarenja prava

 

U slučaju da ne želite da AK Maksimir više na bilo koji način obrađuje Vaše podatke, te zahtijevate brisanje osobnih podataka, dužni ste o navedenom obavijestiti AK Maksimir putem e-mail poruke na e-mail adresu amk.maksimir@zg.t-com.hr.

U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka (npr. mjesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, dužni ste o promjeni obavijestiti AK Maksimir na mail adresu amk.maksimir@zg.t-com.hr, te ste ujedno dužni promjenu izvršiti i u korisničkim podacima. U slučaju da ne evidentirate promjene, AK Maksimir ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda.

AK Maksimir informira korisnike o načinu korištenja prikupljenih podataka te im daje mogućost da odluče žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s popisa koji se koristi za marketinške kampanje. Gore navedene odredbe o zaštiti osobnih podataka odnose se isključivo na početnu web stranicu te na sve stranice unutar amk-maksimir.hr domene, a ne na vanjske stranice koje upućuju linkovima na amk-maksimir.hr domenu.

 

Ažurirano 9.11.2020.